Съвременен кораб призрак, натоварен с носещи зараза плъхове канибали е в

...
Съвременен кораб призрак, натоварен с носещи зараза плъхове канибали е в
Коментари Харесай

Призрачен кораб с плъхове канибали е изчезнал в Атлантическия океан

Съвременен кораб призрак, претрупан с „ носещи болест плъхове канибали ” е в неопределеност от февруари 2013 година

Бившият руски пътнически транспортен съд „ Любов Орлова ”, кръстен на фамозната киноактриса, изчезва по пътя си от крайбрежията на Канада към Доминиканската република, където е трябвало да бъде продаден за скрап. Последно е засечен на 4 февруари 2013 година, на близо 250 морски благи източно от пристанище Сейнт Джонс в Нюфаундленд. След като стихия го изпраща в намерено море, плавателният съд, дружно с екипажа му от самоизяждащи се от апетит гризачи изчезва от очите и апаратите на морските управляващи.

Изглежда изцяло невероятно през днешния ден, в епохата на Гугъл Earth, един 1400-тонен океански лайнер да изчезне безследно. Но преди месец New Scientist разгласява публикация, която проучва тази тайнственост и изяснява за какво е толкоз мъчно някогашният туристически транспортен съд да бъде открит. Нарастващата непрестанно повърхност за търсене, дружно с обстоятелството, че изоставения транспортен съд може към този момент да е потопен, прави засичането на местопложението му съвсем невероятно. Въреки множеството спътници, които обикалят Земята, в случай че човек не знае къде да гледа, резолюцията на камерите над океана е прекомерно ниска, с цел да видят един транспортен съд.

Отрезвяващата истина е, че към момента има големи линии от повърхността на планетата, където е изненадващо елементарно да се изгуби нещо – даже транспортен съд с размерите на огромна постройка. Фактът е, че мистерията с „ Любов Орлова ” още не е позволена, а евентуално скоро ще я забележим и по кината.

Бел. ред. Към днешна дата се приема, че „ Любов Орлова ” е потънал в интернационалните води, евентуално откакто са открити сигнали от спешен радиобуй (EPIRB) през 2015 година От тогава корабът не е бил засичан.

Източник: Gizmodo

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР